Levering via aannemer mogelijk

Beste klanten,

Het is weer mogelijk onze showroom en werkplaats (alleen op afspraak) te bezoeken. Hierbij verzoeken wij u niet te komen wanneer u verkoudheids- of andere klachten heeft zoals hoesten of koorts. Ook vragen wij u om de regels met betrekking tot Covid- 19 en de 1,5 mtr. afstand te respecteren. 

Voor wat betreft montages en leveringen; Deze gaan voorlopig nog gewoon door, waarbij wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter.

Uiteraard zijn wij bij vragen telefonisch en via de e-mail gewoon bereikbaar.

Bedankt voor uw begrip

 

Montage door uw eigen aannemer of KKS dealer

Kunststofkozijnen Schijndel is zelf fabrikant en verzorgt eventueel ook de montage van uw kozijnen. Dit kan met onze eigen montageploeg, maar ook via een van onze dealers/aannemers óf zelfs via uw eigen aannemer.

Wanneer wij zélf uw oude kozijnen vervangen, meet onze monteur uw kozijnen vooraf precies op. Ook onze dealers/aannnemers meten zelf de kozijnen op.            Bij nieuwbouw kunnen details worden aangeleverd ten behoeve van de stelkozijnen. Ook dan is het aan te raden alles nog eens in te meten wannner de stelkozijnen gereed zijn. 

U kunt uw kozijnen aan de binnenzijde afwerken door er tegen aan te stukadoren of door middel van houten aftimmering, maar er kan ook een kunststof binnenafwerking worden toegepast zodat u er geen omkijken meer naar heeft.  

Uw oude kozijnen en glas worden ook netjes afgevoerd en de monteurs laten uw huis na montage weer netjes achter.

Bekijk meer foto's en onze showroom via onze FACEBOOK en TWITTER knop bovenaan de pagina