Levering rechtstreeks of via dealer of aannemer mogelijk.

Let op; Vanwege de maatregelen omtrent Corona is de showroom tot 3 maart gesloten voor particuliere klanten. Na 3 maart zijn we op afspraak weer open. Maak uw afspraak vanwege de topdrukte graag ruim van te voren.

Voor wat betreft montages en leveringen; Deze kunnen voorlopig nog gewoon doorgang hebben, waarbij wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter en de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk in acht te nemen.

Uiteraard zijn wij bij vragen telefonisch en via de e-mail gewoon bereikbaar.

Bedankt voor uw begrip.

 

Montage door uw eigen aannemer of KKS dealer

Kunststofkozijnen Schijndel is zelf fabrikant en verzorgt eventueel ook de montage van uw kozijnen. Dit kan met onze eigen montageploeg, maar ook via een van onze dealers/aannemers óf zelfs via uw eigen aannemer.

Wanneer wij zélf uw oude kozijnen vervangen, meet onze monteur uw kozijnen vooraf precies op. Ook onze dealers/aannnemers meten zelf de kozijnen op.            Bij nieuwbouw kunnen details worden aangeleverd ten behoeve van de stelkozijnen. Ook dan is het aan te raden alles nog eens in te meten wannner de stelkozijnen gereed zijn. 

U kunt uw kozijnen aan de binnenzijde afwerken door er tegen aan te stukadoren of door middel van houten aftimmering, maar er kan ook een kunststof binnenafwerking worden toegepast zodat u er geen omkijken meer naar heeft.  

Uw oude kozijnen en glas worden ook netjes afgevoerd en de monteurs laten uw huis na montage weer netjes achter.

Bekijk meer foto's en onze showroom via onze FACEBOOK en TWITTER knop bovenaan de pagina