Levering rechtstreeks of via dealer of aannemer mogelijk.

Geachte bezoeker,

Het is wegens extreme drukte op dit moment helaas niet mogelijk om een offerteaanvraag in te vullen. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten 

Voor wat betreft montages en leveringen willen wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter en de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk in acht te nemen.

Bedankt voor uw begrip.

 

 

Montage door uw eigen aannemer of KKS dealer

Kunststofkozijnen Schijndel is zelf fabrikant en verzorgt eventueel ook de montage van uw kozijnen. Dit kan met onze eigen montageploeg, maar ook via een van onze dealers/aannemers óf zelfs via uw eigen aannemer.

Wanneer wij zélf uw oude kozijnen vervangen, meet onze monteur uw kozijnen vooraf precies op. Ook onze dealers/aannnemers meten zelf de kozijnen op.            Bij nieuwbouw kunnen details worden aangeleverd ten behoeve van de stelkozijnen. Ook dan is het aan te raden alles nog eens in te meten wannner de stelkozijnen gereed zijn. 

U kunt uw kozijnen aan de binnenzijde afwerken door er tegen aan te stukadoren of door middel van houten aftimmering, maar er kan ook een kunststof binnenafwerking worden toegepast zodat u er geen omkijken meer naar heeft.  

Uw oude kozijnen en glas worden ook netjes afgevoerd en de monteurs laten uw huis na montage weer netjes achter.

Bekijk meer foto's en onze showroom via onze FACEBOOK en TWITTER knop bovenaan de pagina