Made in Brabant

Let op; Vanwege de maatregelen omtrent Corona is de showroom tot 3 maart gesloten voor particuliere klanten. Na 3 maart zijn we op afspraak weer open. Maak uw afspraak vanwege de topdrukte graag ruim van te voren.

Voor wat betreft montages en leveringen willen wij u beleefd willen vragen om zoveel mogelijk "social distancing" toe te passen met een afstand van 1,5 - 2 meter en de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk in acht te nemen.

Bij vragen zijn we telefonisch en via de e-mail uiteraard bereikbaar.

Bedankt voor uw begrip.

 

Kunststofkozijnen Schijndel, gevestigd met showroom en productiebedrijf in Meierijstad.

Kunststof Kozijnen Schijndel (KKS) is producent en leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Het bedrijf is met jarenlange ervaring in de branche, begin 2006 opgericht door de broers Sander en Thomas van Veghel.

Er worden dagelijks diverse kunststofkozijnen van een uitstekende kwaliteit geproduceerd, met geweldige isolerende en technische eigenschappen.

Wij produceren onze kozijnen in onze eigen kunststof kozijnen fabriek in Schijndel. (Vanaf 1 januari 2017 is de productie van onze kunststof kozijnen in Meierijstad, want Meierijstad is vanaf die datum de naam van de gemeente waarin wij zijn gevestigd)

Over Meierijstad: Meierijstad ontstaat door een fusie van drie Oost-Brabantse buurgemeenten in de regio Meierij, namelijk Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. Meierijstad is daarmee in oppervlakte dan de grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant en met ca. 80.000 inwoners de zevende gemeente van Noord-Brabant (Bron: Wikipedia)

Onze Focus ligt op uw kozijnen !